23948sdkhjf

Økonomien strammer til i dagligvarebutik: Har brug for opbakning

I Min Købmand i Nim i Østjylland håber købmand Allan Kring Bülow, at nye tiltag vil vende økonomien. 

Omsætningen ligger nemlig omtrent 30 pct. under budgettet for Nimbs nye dagligvarebutik, det skriver Horsens Folkeblad (hsfo.dk). 

Det skal derfor ske markante ændringer inden for de næste seks måneder, hvis butikken skal fortsætte, lyder det fra butikkens købmand. Han siger, at fra de åbner kl 7:30 til cirka kl 14-15, er der stort set ingen mennesker i butikken. Der kommer først liv i butikken, når folk har fået fri fra arbejde.

- Vi skal dog først og fremmest have mere gang i vejsalget, så nu vil vi prøve at få fat i de håndværkere, som kører på vejene. Vi sætter derfor om kort tid skilte op på Horsensvej og Skanderborgvej med produkter, som henvender sig til dem. Det er kolde drikkevarer, kaffe, pølsehorn og smurte rundstykker. Det håber vi selvfølgelig, rykker et eller andet. Det er svært at sige hvor meget, men vi står i en situation, hvor alt kan bruges, siger Allan Kring Bülow til hsfo.dk

Banken lukker kassen i
Butikken kommer til at mangle tre millioner, hvis udviklingen fortsætter som hidtil, og banken har meldt ud, at de ikke ønsker at stille en kassekredit til rådighed. Butikken kører derfor udelukkende på kredit fra Dagrofa.

Købmanden Allan Kring Bülow hæfter personligt for alt og vil gå personligt konkurs, hvis butikken drejer nøglen om. 

Nims “Min Købmand” blev etableret efter, at borgerne i Nim samlede 2,7 mio. kr. ind til en ny butiksbygning på Præstevænget, som Dagrofa og Min Købmand lejer sig ind i. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19